Proteínový prášok Iso Zero Protein 908g
Kód: 76/COO 76/OKO 76/VAN 76/BIE 76/BRO 76/OKO3 76/JAH2 76/LIE 76/MAG 76/MIL 76/SLA 76/TRO Zvoľte variant



Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Nový dizajn a vylepšené zloženie. Vylepšená receptúra pre ešte lahodnejšiu chuť. Vysoký obsah bielkovín (88 %), vysoký obsah BCAA. Bez pridaného cukru, bez aspartámu, bez gmo a bez lepku s nízkym obsahom cukru, s nízkym obsahom tuku, ľahko sa mieša.
Prečo je Iso Zero Protein dobrý a pre koho?
- veľmi vysoký obsah bielkovín
- bez laktózy alebo menej ako 1 % laktózy
- bez cukru
- nízky obsah sacharidov
- s nízkym obsahom tuku alebo bez tuku
Odporúčame:
- pre tých, ktorí netolerujú laktózu
- ktorí majú sklony k nadúvaniu
- pre dietárov
- pre tých, ktorí sa pripravujú na súťaž
Čo je Optipep?
Optipep je hydrolyzovaný srvátkový proteínový izolát, ktorý poskytuje vysokokvalitný zdroj peptidov. Je ľahko hydrolyzovaný, ponúka nízky profil horkej chuti, vhodný na použitie v vylepšených nutričných a funkčných formuláciách.
Dostupné príchute: čokoláda-kokos, čokoláda, cookies & cream, lieskovo-orieškový krém, citrón-jogurt, broskyňová zmes, ananás-mango, slaný-karamel, jahoda-tvarohový koláč, tropické ovocie, vanilka, biela čokoláda-jahoda, kokos, magická čokoláda, mlieko karamel, milkshake, pistácie, jahody, karamelovo-čokoláda, lesné ovocie, malina, slaná pistácia, ľadová káva.
Balenie: 2kg / 66 dávok
Návod na použitie: Zmiešajte 1 odmerku (30 g) prášku s 250-300 ml vody alebo mlieka. V závislosti od vašich nutričných potrieb konzumujte 1-2 porcie denne.
Informácie o alergénoch: vyrobené v továrni, ktorá spracováva mlieko, sóju, vajcia a arašidy!
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste. Skladujte na mieste chránenom pred vysokou teplotou, vlhkosťou a slnečným žiarením. Zachováva si svoju kvalitu: do dátumu uvedeného na obale.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Neprekračujte odporúčané denné množstvo! Výrobok nenahrádza zmiešanú stravu!
Miesto pôvodu: EÚ.
Dodatočné parametre
Kategória: | Proteíny ASL |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.